Autor: Põllumajandus.ee • 4. august 2021

Põllumajandusloomi saab välgu vastu kindlustada varakindlustusega

Juuli keskel sai Pärnumaal välgutabamuse seitse hinnalist tõuveist, kes polnud paraku kindlustatud. Salva Kindlustuse eksperdi sõnul pole aga selline kindlustus üldse keeruline ega kallis, kuna välgu vastu saab loomi kindlustada tavapärase varakindlustusega samamoodi nagu tootmisseadmeid.
Põllumajandusloomade kindlustamise puhul kehtib üldine reegel, et üksiku looma vigastust, haigestumist või surma ei kindlustata.
Foto: Indrek Susi

Salva Kindlustuse varakindlustuse osakonna juhataja Alver Kivirüüt selgitas, et põllumajandusloomade kindlustamise puhul kehtib üldine reegel, et üksiku looma vigastust, haigestumist või surma ei kindlustata. Kindlustatakse suuremat sündmust nagu taud, transpordil tekkinud kahju, tulekahjud, pikne jne.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960