Autorid: Aivar Hundimägi, Põllumajandus.ee • 16. august 2021

Perefirma Matsimoka paisutab musklit

Eelmise aasta rekordiliste tulemustega lõpetanud toidutööstus Matsimoka alustas tootmishoone juurdeehitust, mis võimaldab ettevõttel siseneda uutesse valdkondadesse ning hakata teostama ekspordiplaane.
1982. aastal alguse saanud Eesti pereettevõte Matsimoka toodab ning müüb traditsioonilisel meetodil valmistatud ja ainult Eesti toorainest valmistatud lihatooteid. Pildilet vasakult paremale ettevõtte juhatuse liikmed Jan Inno, Aivar Inno, Sten Inno
Autor: Andras Kralla

Tootmise laiendamine oli plaanitud käivitada juba varem ning selleks kaasati ka eelmise aasta kevadel Fundwise’i platvormi kaudu raha. Kuna rahakaasamine ei õnnestunud täies mahus, siis lükkus ka investeeringu tegemine edasi.

Matsimoka omanikud lootsid ühisrahastuskampaaniaga saada pool miljonit eurot, aga et rahakaasamine sattus koroonakriisiga samale ajale, õnnestus saada vaid 282 550 eurot. Investeeringu aitas kännu tagant lahti PRIA, kust õnnestus saada rahastus summas 277 586 eurot.

Pikemalt loe Lääne-Virumaa Uudistest.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616