Autorid: Mait Kraun, Põllumajandus.ee • 16. august 2021

Toorme hindades järsk tõus

Põllumajandustoormete hinnad on viimastel nädalatel järsult kallinenud. Näiteks nisu on jõudnud üheksa aasta tippu ning mitmed toormed on tõusnud enam kui 10% võrra.
Nisukoristus juuli lõpus Venemaal Tatarstanis. Venemaa toodanguprognoosi alandati enam kui tosina miljoni tonni võrra. See ja ka USA ja Kanada prognoositavalt väiksem toodang on kergitanud nisu hinna üheksa aasta tippu.
Foto: Shutterstock

Toidunisu hinnad tõusid üheksa aasta tippu

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960