Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 17. august 2021

Majandustulemused: söödatootjal edukas aasta

Pro Grupp Invest OÜ teenis 2020. aastal 18,58 miljoni eurose käibe juures 1,21 miljonit eurot tegevuskasumit.
2020. aastal investeeriti söödatehase seadmetesse peaaegu üks miljon eurot.
Foto: Postimees/Scanpix

Käibest enamiku moodustas loomasööda müük. Lisaks pakuti ka teravilja kuivatusteenust ja vahendati vilja. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas 22% - 2019. aastal oli ettevõtte müügitulu 15,2 miljonit ja tegevuskasum 1,03 miljonit eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960