Autor: Põllumajandus.ee • 8. september 2021

Põllumajanduskoda arutleb täna teemal, millist toitu sööme tulevikus

Täna, 8. septembril algusega kell 10 toimuval Eesti toidu visioonikonverentsil „Vastandlikud tunded“ keskendutakse kahele olulisele teemale ehk sellele, milline on toidu tootmine ja toidu tarbimine täna ning tulevikus.
Visioonikonverentsil räägitakse ka sellest, kas alternatiivsed toidud on täisväärtuslikud ja tagavad organismile kõik vajalikud toitained.
Foto: Andras Kralla

Mida toob kaasa uuenduslik ja innovaatiline toidutootmine toitumisele? Kas alternatiivsed toidud on täisväärtuslikud ja tagavad organismile kõik vajalikud toitained? Kas uuenduslikud trendid toidutootmises ja toidu tarbimisel jäävad või mööduvad? Milline on toidutootmise jalajälg meie koduplaneedile Maa? Neile küsimustele otsitaksegi tänasel konverentsil vastuseid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960