Autor: Põllumajandus.ee • 17. september 2021

Silikaat Grupp ehitab Viljandimaale 4 miljonit maksva vasikalaudakompleksi

Silikaat Grupile kuuluv Eesti suurim ja uuenduslikem Mangeni PM vasikalauda kompleks Põhja-Sakala vallas Koksveres sai nurgakivi ja maha võeti ka sarikapärg. Aasta lõpuks valmiva kompleksi ehitab Mapri Ehitus.
Mangeni PM vasikalauda kompleks Põhja-Sakala vallas Koksveres sai nurgakivi. Vasakult: Maarika Susi, Kõo Põllumajandusettevõtete tegevjuht; Andrus Kõre, Silikaat Kinnisvara tegevjuht; Tarmo Roos, Mapri Ehituse tegevjuht.
Foto: Silikaat Grupp

Silikaat Grupil on plaan investeerida lähima 10 aasta jooksul Viljandi- ja Jõgevamaal tegutsevatesse põllumajandusettevõtetesse 30 miljonit eurot. Maikuus kirjutati alla ehitusleping Mapri Ehitusega, mis hõlmas kaheksat vasikalauta koos teiste kompleksi laiendamise ja uuendamise vajadustest lähtuvate ehitistega. Esimeses etapis investeeritakse põllumajandusse umbes 4 miljonit eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960