Autor: Sigrid Sõrmus • 21. september 2021

Kaspar Järvala: oleme kogu aeg tahtnud ausat kündi

Möödunud nädalavahetusel Olustveres 47. korda toimunud Eesti künnimeistrivõistluste võitjaks kuulutati tavaatrade klassis Kaspar Järvala. Uurisime värskelt Eesti künnimeistrilt, millised emotsioonid teda võidu ja võistluse osas valdavad ning millised on tuleviku võistlusplaanid.
Tavaatrade meistrite klassi esikolmik. Vasakult: Raido Kunila, Kaspar Järvala, Keit Uusen.
Foto: Oleg Hartsenko

Tavaatrade klassis esikoha saavutanud Kaspar Järvala tõi esmalt välja, et on terve hommikupooliku võistluse peakohtunikuga (Taavi Võsa – toim) kirjavahetuses olnud. „Seletasin lahti oma mõtteid, et hea on kohtunikke õpetada, koolitada ja kaasata meie kohtunike töösse väga professionaalseid inimesi.“ Professionaalsuse all mõtleb Järvala seda, et tegemist on inimestega, kes on ise tegevvõistlejad ja kes on MMil kindlasti aastaid olnud esiviisikus, pigem isegi esikolme seas, ning just sellised mehed tänavu peakohtuniku poolt Eestisse organiseeritigi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960