Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 5. oktoober 2021

EPA2021: põnev seminariprogramm toob kamaluga uusi teadmisi

Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2021 toimub juba järgmisel nädalal Tartus. 13. ja 14. oktoobril aset leidva messi raames toimub ka põnev ja kasulik seminariprogramm, mis koosneb 40 seminarist ja viiest suuremast konverentsist. Järgneva nädala jooksul toome Põllumajandus.ee lugejateni soovitusi, mida messile kuulama ja vaatama minna ning uurime eksponentidelt, mille põnevaga nad sel korral välja tulnud on.
EPA2020.
Foto: Mana Kaasik

Uusi teadmisi ammutama

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960