Autorid: Sigrid Sõrmus, Põllumajandus.ee • 6. oktoober 2021

Millised on põllumajandusvaldkonna juhtide ootused järgmisele poolaastale?

Äripäeva Infopank on valmis saanud Põllumajanduse aastaraporti, mis näitab sektoris olulisi liikumisi ja prognoosib järgmist poolaastat. Konkurentsiraportid näitavad valdkonna trende ja jälgivad üksikute ettevõtete käekäiku. Septembri keskel küsitleti raporti raames põllumajandusvaldkonna juhtidelt, millised on nende ootused ja väljavaated järgmisele poolele aastale.
Juhtide suurem valmisolek panustada ettevõtte arengusse näitab optimismi tuleviku suhtes.
Foto: Pixabay

Hinnang sektori seisundile kasvas

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960