Autor: Sigrid Sõrmus • 11. oktoober 2021

Põllumajanduse Äriplaan 2022: soodushind kehtib veel täna

Juba 25. novembril toimub Tartus iga-aastane konverents Põllumajanduse Äriplaan, kus sõna võtavad sektori arvamusliidrid, kes räägivad oma nägemusest sektori tulevikule, peamistest murekohtadest ning oma ettevõtte põhjal järgmise aasta plaanidest. Soodushind kehtib 12. oktoobrini!

Konverentsile on oodatud osalema põllumajandusettevõtete juhid, omanikud, nõukogu ja juhatuse liikmed, otsustajad. Põllu- ja maamajanduse erialaliitude ja seltside liikmed, põllumajandusmasinate ja -seadmete müüjad jt huvitatud osapooled.

Miks osaleda konverentsil „Põllumajanduse Äriplaan 2022“?

- Saad teada, millised plaanid on sektorile paika pannud riik;

- Saad teada, mida ootavad järgmiselt aastalt sektori ettevõtjad;

- Pank annab omapoolse nägemuse majanduse väljavaatele ning tutvustab põllumajandussektori finantseerimise põhimõtteid;

- Näed, kes on Eesti parimad põllumajandusettevõtted – selgub Äripäeva Põllumajandustootjate TOP.

Põllumajanduse Äriplaan 2022 programmiga saab tutvuda SIIN ning registreerida saab end SIIN.

Registreerida saab ka, kui kirjutate otse aadressile [email protected].

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960