Autorid: Juuli Nemvalts, Põllumajandus.ee • 22. oktoober 2021

Maaeluminister kutsus põllumajandussektorit üles koostööle

Möödunud nädalal toimunud EPA2021 messi avamisel ütles maaeluminister Urmas Kruuse, et praegu on sektoris uue eelarve valguses kõige olulisem saada parimat hinda oma toodetele. Selleks tuleb aga kindlasti teha koostööd, et olla läbirääkimistel suurema sõnajõuga.
Maaeluminister Urmas Kruuse.
Foto: Mana Kaasik

Maaeluminister tunnustas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, et nad juba kolmandat aastat korraldavad nii edukat sündmust. „ Aastanäituse rolli on raske alahinnata, vaatamata sellele, et me oleme olnud väga mõjutatud koroonaviirusest. Ääretult oluline on see, et sektoris tegutsejad saavad omavahel kokku ja jagavad kogemusi,” rääkis Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960