Autor: Põllumajandus.ee • 27. oktoober 2021

Urmas Kruuse: toidujulgeolek puudutab igat riigi kodanikku

26. oktoobril toimunud konverentsil “Aasta Põllumees 2021” rõhutas maaeluminister, et uue eelarveperioodi eel, vaadates püstitatud keskkonnaeesmärke ja muid suuri strateegiaid, ei tohi ära unustada reaalsust – põllumehed tagavad toidujulgeoleku. Ja toidujulgeolek puudutab igat riigi kodanikku. Seega on meie roll tagada tootjatele võimalus toota toitu.
Maaeluminister Urmas Kruuse.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Minister rõhutas, et keskkonna jätkusuutlikkus on oluline, see on kõige alus. “Toota tuleb keskkonda säästvalt, samas ei tohi kannatada toidu kättesaadavus,” rõhutas ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960