Autor: Põllumajandus.ee • 2. november 2021

Anu Hellenurme: saame Põhjamaade Argentinaks!

“Saame Põhjamaade Argentinaks! See tähendab, et majandame keskkonnasäästlikul viisil, üksteist kuulates ning teineteist austades,” lausus täna, 2. novembril, EPKK Lihafoorumi avasõnades koja lihatoimkonna juht Anu Hellenurme.
Anu Hellenurme.
Foto: Kuvatõmmis

“Eesti peaks saama Põhjamaade Argentinaks, võimsaks lihatootjaks, sest eeldused, nagu öeldud, on ju olemas! Mitte koguste, vaid nutikuse ja kvaliteetkavade ning eriliste lugude rääkimisega,” sõnas Hellenurme.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960