Autor: Toomas Kelt • 25. november 2021

Eesti toiduhinnad kiirelt tõusta ei saa

Eesti kohaliku toidu hinda järsult tõsta ei saa, kuna Eesti hinnatase on väga lähedal Euroopa Liidu keskmisele, rääkis konverentsil Põllumajanduse Äriplaan 2022 Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.
Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.
Foto: Oleg Harchenko

Oma ettekandes üldisele majandusolukorrale keskendunud Oja rääkis, et viimasel ajal on majandusareng Eestis olnud väga kiire. Võrreldes teiste Euroopa riikidega on Eesti majanduse taastumise kiiruses esimene, samuti on silmapaistev meie majanduse kasvu kiirus. Samas on kätte jõudnud aeg, kus ettevõtetel on jätkuv kasv raskendatud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960