Autor: Sigrid Sõrmus • 26. november 2021

Põllumajandustootjate TOP: kes jõudsid tänavu parimate hulka?

Tänavuse Äripäeva Põllumajandustootjate edetabeli tipust leiab teraviljakasvatusega tegeleva Aru Põllumajanduse OÜ, teravilja- ja piimakarjakasvatusega tegeleva Aaspere Agro OÜ ja teraviljakasvatusega tegeleva Voore Farm OÜ. Kokku osales TOPis 103 ettevõtet.
Vasakul Aru Põllumajanduse OÜ tegevjuht Andres Lindam, paremal Voore Farm OÜ tegevjuht Henrik Klammer.
Foto: Oleg Harchenko

Ligikaudu 385 miljonit eurot oli mullu Äripäeva põllumajandusetootjate edetabelis osalenud 103 ettevõtte koondkäive, kasvades aastaga pea 14 miljoni euro võrra. Suurima, 30miljonilise käibe tegi Rakvere Farmid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960