Autor: Koit Brinkmann • 26. november 2021

Suurpõllumees kirjutas ärid tütre nimele

Aasta põllumehe tiitliga pärjatud Indrek Klammer on enda tegutsevates ettevõtetes loovutanud suurosalused tütrele.
Indrek Klammer pälvis 2019. aastal aasta põllumehe tiitli.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Indrek Klammer märkis, et kuna tema oli seotud pankrotimenetlustega, siis tehti osaluste muutused võimalike huvidekonfliktide vältimiseks. Teisalt on tema sõnul nagunii tegemist perefirmaga ja poeg Henrik reaalselt juba tegeleb igapäevajuhtimisega. „Tütar on küll teisel erialal, aga ütleme nii, äris tal pea jagab,“ muheles Klammer.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960