Autor: Ain Alvela • 29. november 2021

Toomas Kevvai: kalanduses võimaldab ühistegevus oma toorainet ise töödelda ja toodangut turustada

Eesti Kalatootjate Keskühistu tegevjuht ja muu hulgas ka ühistu omanduses oleva Paldiski kalajahutehase juhataja Toomas Kevvai ütles Äripäeva põllumajanduse äriplaani konverentsil, et põllumajandustoodangu primaartootjad peavad võtma senisest rohkem ohjad enda kätte tööstuse ja toodangu turunduse osas.
Toomas Kevvai.
Foto: Oleg Hartsenko

Selgitades ühistegevuse olulisust ja vesiviljelussektori panust loomakasvatussektorile, märkis Toomas Kevvai, et kui kalamehed on ammustest aegadest saati harjunud noota vedama mitmekesi, siis põllumajanduses valitseb veel loomuldasa personaalne lähenemine. Põllumees tunneb ennast üksi olevana, on sellega harjunud ega oskagi midagi teistsugust tahta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960