Autor: Põllumajandus.ee • 14. detsember 2021

Kuidas on muutunud kala- ja kalatoodete hinnad ning tarbimisharjumused?

Novembris avaldas Euroopa kalandus- ja vesiviljelustoodete turu seirekeskus (EUMOFA) uuringu, mis annab pildi Euroopa Liidu kalandus- ja vesiviljelusturul toimuvast. Millised on olnud kalatoodete impordi/ekspordi trendid, kus ja kui palju kalatooteid toodetakse ja tarbitakse, kuidas on muutunud kala- ja kalatoodete hinnad teiste peamiste tootegruppidega võrreldes, millised arengud on Eesti turul – kokkuvõtte uuringutest tegi Maablogis Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna peaspetsialist Laura Freivald.
Foto: Unsplash

Kala tarbimine Euroopa Liidu riikides

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960