Autor: Põllumajandus.ee • 23. detsember 2021

Maaeluminister allkirjastas uue Eesti toidu visioonidokumendi

Maaeluminister Urmas Kruuse allkirjastas ja andis sellega oma heakskiidu värskele Eesti toidu tutvustamise ja müügiedenduse visioonidokumendile aastateks 2022–2025.
Foto: Unsplash

„Paljude osaliste koostöös sündinud visioonidokumendis on kaardistatud lähiaastate olulisemad katsumused ja eesmärgid, mis aitavad hoida kohaliku toidu head mainet meie oma tarbijate hulgas ning laiendada Eesti toidu tuntust ka mujal maailmas,“ ütles maaeluminister Urmas Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960