Autor: Sigrid Sõrmus • 4. veebruar 2022

Bayeri Grants4Ag programm rahastab 21 teadlast üle maailma

Grants4Ag on Bayeri iga-aastane algatus, mis pakub rahalisi vahendeid ja teadmisi teadlastele, kes töötavad välja uudseid põllumajanduslahendusi. Konkursil osalenud ja auhinna pälvinud teadlased, kelle eesmärk on kaitsta põllumeeste põllukultuure, suurendada uuenduste kasutuselevõttu ja vähendada põllumajanduse süsinikujalajälge, saavad rahalist toetust põllukultuuride teadusuuringute ettepanekute jaoks. Auhinnasaajad on valitud enam kui 350 ettepaneku hulgast.
Auhinnaraha aitab teadlastel viia lõpule teadusuuringud põllumajanduses ees seisvate väljakutsete osas.
Foto: Bayer

Bayer kuulutas välja oma 2022. aasta Grants4Ag stipendiumisaajad, kes pälvisid auhinnad vahemikus 5000-15 000 eurot. Auhinnaraha aitab neil viia lõpule teadusuuringud põllumajanduses ees seisvate väljakutsete osas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960