Autor: Põllumajandus.ee • 16. veebruar 2022

BioCC OÜ teadlaste arendatud silokonservant TAK 59 pälvis tunnustuse

Soome Kvaliteediorganisatsioon korraldas Kvaliteediinnovatsiooni konkursi 2021 koos rahvuslike kvaliteediorganisatsioonidega juba 15. korda. Konkursil osales kokku 561 innovatsiooni ning 25 parimat tunnistati auhinna või preemia vääriliseks. BioCC OÜ, Eesti Maaülikooli teadlaste ja Starter ST OÜ poolt välja arendatud silokonservant Lactiplantibacillus plantarum TAK 59 hinnati antud konkursi raames auhinna vääriliseks.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Iga auhinnakategooria võidutööd läbisid range metoodika alusel nende uudsusväärtuse, kasutatavuse, saadud teadmiste, kliendile orienteerituse ning mõjususe hindamise. Võitjad valiti välja konkursil osalenud rahvuslike kvaliteediühingute rangelt reglementeeritud hääletusprotsessi tulemusena.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960