Autor: Põllumajandus.ee • 23. veebruar 2022

Maaelu Edendamise Sihtasutus kuulutab välja 2021. aasta parimad karjakasvatajad

Täna, 23. veebruaril kell 12.00 toimub Maaeluministeeriumis Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktus, kus maaeluminister Urmas Kruuse annab üle ministeeriumi teenetemärgid ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) juhatuse liige Meelis Annus kuulutab välja 2021. aasta parima piimakarja- ja lihaveisekarjakasvataja.
Erinevat tõugu nuumloomad Laimjalas Saaremaal.
Foto: Eiko Kink

Parim piimakarjakasvataja 2021 on Tõnu Vreimann Kõpu PM OÜst. Viljandimaal asuvas piimakarjas on lehmi 630. Keskmine piimatoodang lehma kohta 2021. aastal oli 12 332 kg ja piimarasva ning -valgu kogutoodang 940 kg.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960