Autor: Põllumajandus.ee • 2. märts 2022

Liikmesriikide põllumajandusorganisatsioonid on astunud samme Ukraina abistamiseks

Euroopa põllumeeste katusorganisatsioon Copa-Cogeca on seoses Venemaa sissetungiga Ukrainasse teinud avalduse, milles väljendatakse sügavat kurbust tekkinud olukorra pärast. Möödunud nädala lõpus Brüsselis toimunud Copa ja Cogeca liikmesorganisatsioonide juhtide koosolekutel väljendasid kõik liikmed oma solidaarsust Ukraina rahvaga, pöörates erilist tähelepanu Ukraina põllumeestele ja põllumajandusühistute kolleegidele praegusel raskel ajal.
Foto: Pixabay

Lisaks sõnadele on erinevate liikmesriikide põllumajandusorganisatsioonid astunud samme Ukraina ja ukrainlaste abistamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960