Autor: Janeli Janson • 10. märts 2022

Salvesti tegevjuht: toidutööstuses on taas keerulised ajad

Toiduainetööstuse Salvesti tegevjuht Triin Kõrgmaa ütles Äripäeva Tööstusuudistele antud kommentaaris, et taas on ees keerulised ja palju ootamatust toovad ajad. „Sarnaselt koroonakriisi algusele tuleb väga lühikese ajaperioodi jooksul mitmed seni toiminud tarneahelad ümber korraldada," tõdes ta.
Triin Kõrgmaa.
Foto: AS Salvest

Kõrgmaa lisas, et muutusi tuleb teha olukorras, kus sektor pole veel taastunud kiirest energia hinnatõusust eelmise aasta lõpus. „Toidutööstuste jaoks muutub eelkõige toormaterjali ja pakendite kättesaamine raskemaks, kuna tarneahelate ümberkorraldamisel muutub nõudlus uutes kanalites hüppeliselt,“ ütles tegevjuht.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960