Autor: Põllumajandus.ee • 21. märts 2022

Rain Käärst: Eesti esimese lihahäkatoni finalistid üllatavad oma värskete ideedega

Möödunud nädalal toimus Nõo Lihatööstuse ja Eesti Maaülikooli korraldatud Eesti esimese lihahäkatoni ideepäev, kus viis finalisti esitasid oma nägemuse uuenduslikest lihatoodetest ning katsetasid neid mentorite abiga. Osalejate innovaatilised ideed hõlmavad tooteid nii tervise- kui ka loodusesõpradele.
Maaülikoolis toimunud ideepäeval testisid noored koos spetsialistidega uusi tooteid, mida nüüd edasi arendatakse.

“Saime ideepäeval näha meeldivalt mitmekülgseid ideid ja proovida ka nende toodete algversioone,“ ütles BBQ Symphony grill-lihameister ja lihahäkatoni üks mentoritest Rain Käärst. „Põnev oli näha, et meeskondade usk oma tootesse on suur ja kontseptsioon detailselt paika pandud.”

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960