Autor: Põllumajandus.ee • 23. märts 2022

Nõukogu: maaülikoolil on kandev roll rohe-eesmärkide saavutamisel

Viljandimaal Polli aiandusuuringute keskuses 17. märtsil väljasõiduistungit pidanud Eesti Maaülikooli nõukogu päris aru, millises seisus on ülikoolis rohe-eesmärkide saavutamine.
Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi direktor Aret Vooremäe (vasakul) tutvustas EMÜ nõukogu esimehele Ants Noodile ja rektor Mait Klaassenile teadmistepõhiste tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskuse PLANTVALOR tööd.
Foto: Risto Mets/EMÜ

Maaülikool on püstitanud eesmärgi olla esimene süsinikuneutraalne ülikool Eestis ning selle nimel tegeleb erinevate rohetehnoloogiatega väga suur osa teadustöötajaist. Esimesed arvutused lubavad loota, et maaülikool on sellele eesmärgile väga lähedal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960