Autor: Põllumajandus.ee • 28. märts 2022

Maaeluminister kinnitas 2022. aasta toidupiirkonna tiitli kandja

Maaeluminister Urmas Kruuse kinnitas oma tänase käskkirjaga 2022. a toidupiirkonna tiitli kandjaks Järvamaa. Uus toidupiirkond võlus otsustajaid märksõnaga piim, mille nad on lubanud rakendada oma maitsete aasta vankri ette.
Uue toidupiirkonna projektimeeskonna eestvedaja, sihtasutuse Järvamaa juhataja Ruth Aarma lubab oma meeskonna nimel luua toimivate siidritee ja veinitee kõrvale ka oma piimatee.
Foto: Liis Treimann

Žürii tööd juhtinud Maaeluministeeriumi asekantsleri Marko Gorbani sõnul võiks Järvamaa kui Eestimaa süda end sama hästi reklaamida ka piimamaakonnana, sest just Järvamaal on kõige rohkem piimalehmi ühe elaniku kohta. “Jääme põnevusega ootama uusi piimast alguse saavaid ja piimaga seotuid maitseid, millega uus toidupiirkonna tiitli kandja on lubanud meie toidulauda rikastada,“ ütles Marko Gorban.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960