Autor: Põllumajandus.ee • 4. aprill 2022

Video: maailma suurim uluksõraline vajas maaülikooli veterinaaride abi

Eesti Maaülikooli loomakliiniku meeskond käis abis Tallinna loomaaial, sest seal elaval gauril olid tekkinud kõndimisraskused.
Gaur on maailma suurim uluksõraline.
Foto: Unsplash

Tallinna loomaaias sündinud viie ja poole aasta vanusel lehmal nimega Agata tekkisid probleemid liiga pikaks kasvanud tagajäsemete sõrgadega ning loom ei saanud enam normaalselt liikuda. Maaülikooli veterinaarid tegid loomale anesteesia ja leevendasid looma vaevusi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960