Autor: Põllumajandus.ee • 4. aprill 2022

Margus Marrandi alustab Linas Agro viljaäri juhina

4. aprillist liitus Linas Agro meeskonnaga Margus Marrandi, kes on teravilja ja rapsi kokkuostus olnud tegev enam kui 12 aastat Avena Nordic OÜ Eesti piikonna juhina.
Foto: Linas Agro

„Avena lahkumise järgselt on turul selge ruum, millest Linas Agro soovib kindlalt oma osa võtta. Seetõttu on mul heameel, et Margus otsustas liituda Linas Agro meeskonnaga,“ lausus ettevõtte tegevjuht Mihkel Hang. „Marguse liitumisega tugevneb meie meeskond ning kogu viljaäri tuumik saab olema turumõistes üks parimaid. Täna on meie meeskonnas juba Diana Salf ostujuhina, Anu Sardis tarneahela juhina ning peatselt liitub ka Andres Norre, tugevdamaks meie positsioone veelgi,“ sõnas Hang rahulolevalt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960