Autor: Mait Kraun • 26. aprill 2022

Rapsi uus rekord, piim seevastu väikses languses

Euroopas on põllumajandustoormete hinnad püsinud aprilli teises pooles kõrgel tasemel. Nisuhinnad stabiliseerusid rekordite lähedal, rapsiseemnete hind tõusis Indoneesia palmiõli ekspordikeelu tõttu uue rekordini. Piimahinnad on viimase kuu jooksul aga vaikselt langenud.

Euroopa nisuhinnad stabiliseerusid

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960