Autor: Stiine Reintam • 3. august 2022

Toidutootjad said lõpuks oma tahtmise

Sügisel saavad toiduainetööstuse ettevõtted taotleda toetust, et investeerida alternatiivsetesse kütuseallikatesse, kuna eesootaval talvel võib Euroopat ähvardada gaasipuudus. Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhi Sirje Potisepa sõnul on see hea uudis, et nende muresid ja soove on lõpuks kuulda võetud.
Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp on tänulik, et maaeluministeerium nende soove arvesse võttis.
Autor: Raul Mee

Eelnõu on alles kooskõlastusringil ja kuigi toetused võiks olla juba jagatud, siis Potisepp on tänulik, et üldse midagi toimub. „Parem hilja kui mitte kunagi,“ ütles ta. Investeeringutoetust saavad taotleda ettevõtjad, kelle põhitegevusalaks on toiduainete tootmine või joogitootmine.

Aprilli algul oli toiduliidu soov saada toetust ainult varugeneraatorite jaoks, sest kardeti elektripuudust. Nüüd on esikohal gaasiprobleem.

Pikemalt saab lugeda Äripäevast.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616