Autor: Mait Kraun • 29. august 2022

Põllumajandustoormete hinnad langesid augustis mitme kuu madalaimale tasemele

Mitmete Euroopa põllumajandustoormete hinnad langesid augusti keskpaigas mitme kuu madalaima tasemeni. Pärast seda on nõrgeneva euro toel toimunud taastumine ning pakkumine on jätkuvalt mitmete toormete puhul kitsas. Piimahinnad on samuti pärast pooleteise aasta madalpunkti näitamas taastumise märke.
Viimastel nädalatel on ka piima puhul näha mõningast taastumist.
Foto: Pexels

• Toidunisu hinnad langesid augusti keskel madalaima tasemeni alates Ukraina sõja algusest, sest oodatakse Musta mere ekspordi suurenemist. Augusti teises pooles on hindadele tuge pakkunud euro nõrgenemine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960