Autor: Vladimir Sapožnin • 14. oktoober 2022

EGGO munatööstuse juht Vladimir Sapožnin: mis saab kodumaisest munatootmisest?

Juba kevadel alanud arutelu toidutööstuse kohal hõljuvatest tumedatest pilvedest jätkub hilissügisel ja vastu talve. Eesti suurima kodumaise munatootja DAVA Foods Estonia ASi juht Vladimir Sapožnin kirjutab, milline on olukord munasektoris.
DAVA Foods Estonia ASi juht Vladimir Sapožnin.
Foto: Sigrid Sõrmus

Muret teeb aina kallinev sööda hind ja importmunade suur turuosa jaekaubanduses, mis teeb karuteene kohalikele tootjatele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960