Autor: Põllumajandus.ee • 21. oktoober 2022

Ukrainasse saadeti uus partii toiduabi

21. oktoobril komplekteerisid Toidupank, Toiduliidu ettevõtted, välisministeerium, heategevusfond Padma Devi Foundation ja Teeme Ära SA järjekordse toiduabi partii, mis alustas teed Ukrainasse. Kauba viib kohale Omniva veok, millele reede hommikul laaditi kokku üle 30 toidukaubaaluse ning mitu kasti ühekordseid nõusid.
Toiduliidu poolt panustasid toiduabi komplekteerimisse Tartu Mill AS, Rannarootsi Lihatööstus AS, Scanola Baltic AS, Tere AS, Saku Õlletehase AS, A. Le Coq AS, Orkla Eesti AS ja Vilmix OÜ.
Foto: Väinu Rozental

„Kuigi ka toiduainetööstustel endil on hetkel rasked ajad ja mõne puhul võib öelda, et käsil on lausa ellujäämise kursused, ei saa me siiski oma olukorda võrrelda sellega, mis on juhtumas Ukraina rahva ja riigiga. Seega tunneme suurt vastutust ja indu osutada Vene agressiooni all kannatavale vaprale Ukraina rahvale kõikvõimalikku abi,“ ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960