Autor: Põllumajandus.ee • 14. november 2022

Farmtrac on jõudnud Eesti turule

Juhtiv rahvusvaheline traktorite kaubamärk Farmtrac Tractors on jõudnud oma 25–90 hj traktorite portfelliga Eesti turule.
Farmtraci tooted on esindatud muu hulgas Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa, Beneluxi riikide, Hispaania ja ka Ühendkuningriigi turul.
Foto: Farmtrac

Indiast pärit rahvusvaheline traktorite kaubamärk Farmtrac on jõudnud Eesti turule. Farmtrac toob siia stiilsed sinised masinad ning lisaks ka elektritraktorite tootevaliku, pakkudes suuremat efektiivsust ja madalaid heitgaase.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960