Autor: Juuli Nemvalts • 24. november 2022

Kerseli OÜ: investeeringud põllumajandustehnikasse loovad võimaluse õnnestumiseks

Seekordse Põllumajandustootjate TOPi võitja 2021. aasta majandustulemuste põhjal on Kerseli OÜ. Ettevõtte juhatuse liige Andrus Piho ütleb praegust majandusolukorda kommenteerides, et kui nad suudavad jätkata seniste majandustulemuste ja müügimahtudega, võib asjade käiguga ka järgmisel aastal olla igati rahul.
12 meetri laiune Kelly kuulub Kerseli OÜ-le. Teisi samalaadseid Jõgevamaa põldudelt naljalt ei leia. Komplekti maksumus on üle 500 000 euro.
Foto: Argo Kukk

Kerseli OÜ juhatuse liikmed on ettevõtte tegevusriskid hajutanud kahe tegevusvaldkonna vahel. Meeste sõnul toovad ühtemoodi hästi tulemusi teraviljakasvatuse ja logistikavedude pool.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960