Autor: Harro Puusild • 29. november 2022

Lauri Bobrovski: soodushind müüb ja järgmine poolaasta näitab, mis turul juhtub

Praegu on näha, et poodides kipub müüma soodushind ja järgmine poolaasta näitab, mis meist saab, ütles mahemune ja -broileriliha tootva Äntu Mõis OÜ juht Lauri Bobrovski 24. novembril toimunud konverentsil "Põllumajanduse äriplaan 2023".
Lauri Bobrovski.
Foto: Oleg Hartsenko

Bobrovski tõdes, et praegu kipub poodides müüma soodushind, aga Äntu müüb ennekõike premium-tooteid ehk mahemunasid, mille hind on ka kõrgem. "Kolleeg küsis, et kaua sa oma 5euroseid mune müüd? Siiamaani oleme müünud, aga kas seda on piisavalt, näitab järgmised kuus kuud," rääkis mahelinnukasvatusega, täpsemalt munade ja broileriliha tootmisega tegeleva Äntu Mõis OÜ juht Lauri Bobrovski ettekandes.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960