Autor: Põllumajandus.ee • 25. november 2022

Nõo Lihatööstus hakkab esimesena Eestis toorsuitsupeekonit tegema

Kodumaine Nõo Lihatööstus käivitas uue tootmisliini, mis võimaldab Eestis ainsana poelettidele tuua siin toodetud ja kauaoodatud delikatessi - toorsuitsupeekoni.
Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova näitab uut tootmisliini, mis võimaldab Eestis esimesena turule tulla kodumaise toorsuitsupeekoniga.
Foto: Vallo Kruuser

„Poeketid on juba pikka aega peegeldanud, et tarbija ootab pikisilmi kodumaist toorsuitsupeekonit. Siiamaani on saadaval olnud imporditud tooted, näiteks Poolast,“ kommenteeris Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960