Kodumaine Nõo Lihatööstus käivitas uue tootmisliini, mis võimaldab Eestis ainsana poelettidele tuua siin toodetud ja kauaoodatud delikatessi - toorsuitsupeekoni.

- Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova näitab uut tootmisliini, mis võimaldab Eestis esimesena turule tulla kodumaise toorsuitsupeekoniga.
- Foto: Vallo Kruuser
„Poeketid on juba pikka aega peegeldanud, et tarbija ootab pikisilmi kodumaist toorsuitsupeekonit. Siiamaani on saadaval olnud imporditud tooted, näiteks Poolast,“ kommenteeris Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
“Põllumees Toots sündis vajadusest paremini mõista, kuidas Eesti põllumees end tunneb, kui ta vilja fikseerib, ja millised on tema suurimad kõhklused. Tahame pakkuda alternatiivi, mis aitab põllumeestel riske vähendada,” selgitas Scandagra Eesti teraviljaostujuht Urbo Vilibert virtuaalse põllumehe sünnilugu.