Autor: Sigrid Sõrmus • 6. detsember 2022

Maarika Susi: kire ja kiiksuga tehes on asjal oma võlu

Kõo põllumajandusettevõtete juht Maarika Susi rääkis Põllumajanduse Äriplaani konverentsil sellest, mis toimub piimaturul, kuidas näevad nad tulevikku ja kuidas seda tulevikku helgena hoida.
Maarika Susi.
Foto: Oleg Hartsenko

Silikaat Grupp on Eesti kapitalil põhinev kontsern, kuhu kuulub 35 ettevõtet ja seetõttu ka mitmeid erinevaid tegevusvaldkondi. „Täiendame üksteist. Meie grupi põllumajanduse osasse kuuluvad Kõo Agro, Mangeni PM, Õnne Piimakarjatalu, Navesti Agro, lisaks loeme sinna kindlasti ka Biometaani,“ selgitas Maarika Susi grupi põllumajanduse poolt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960