Autor: Katre Kirt • 23. detsember 2022

Kas toidu kõrge hind ka põllumehe taskut täidab?

Detsembris avaldati maaeluministeeriumi ja statistikaameti koostöös valminud esialgne hinnang põllumajanduse 2022. aasta majandustulemuste kohta. Kas toidu kõrge hind ka põllumehe taskut täidab? On see edulugu, mis kõigile kasulik?
Kuna üldjuhul kogutoodangu väärtus kogukulusid ilma toetusteta ei kata, on 2022. aasta erand ja seega näib kogu põllumajanduse majandusharu vaates tegu olevat edulooga.
Foto: Unsplash

Tarbija ebakindlus on viimase 26 aasta suurim

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960