Autor: Sigrid Sõrmus • 5. jaanuar 2023

Ka põllumajandusettevõte peaks tähelepanu pöörama oma kontoripoolele

21. sajandi põllumajandusettevõtjad on kõvasti investeerinud kõrgtehnoloogilisse põllutehnikasse, automatiseeritud lüpsilautadesse ning nutikasse farmitarkvarasse. Ettevõtte kontoripool jääb aga sageli tähelepanuta.
Talukontorisse investeerimine nõuab aega ja vaeva, kuid tulemus on seda väärt.
Foto: Unsplash

Ettevõtte kontor on tegevuse keskus ning vajab seetõttu samuti investeeringuid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960