Autor: Põllumajandus.ee • 20. jaanuar 2023

Ants Noot: messil osalemine kannab endas tugevat sõnumit

Täna avati Berliinis maailma suurim põllumajandus- ja toidumess Internationale Grüne Woche (IWG). Eesti stendi ülespanek keskendub puhta looduse, metsaandide mitmekesisuse ja toidutööstuse tutvustamisele.
Avamispäeval Eesti stendis (paremal) koja juht Ants Noot, maaelukomisjoni liige Kaido Höövelson ja Saidafarmi juht Juhan Särgava.
Foto: Juuli Nemvalts

Põllumajandus- ja Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Noot ütles, et tänavuaasta ollakse messil juba 28. kord. „Rohkem kui veerandsada aastat kogemusi Grüne Wochel on andnud meile teadmistepagasi, kuidas Eesti toitu ja turismi tutvustada. Täna avatud mess on suuresti just riikide paraad: siin on kaasatud kõikidest kontinentidest rohkem kui 70 riiki. Samas on messil poliitiline tasand, kus ühistest foorumitest võtavad osa pea 80. riigi põllumajandusministrid ja riikide ametnikud,“ rääkis Noot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960