Autor: Põllumajandus.ee • 27. veebruar 2023

Kasutatud tehnika soetamine muutub PRIA silmis abikõlbulikuks

„Teeme toetuste strateegiakavas mitu muudatust, et need vastaksid paremini kujunenud majandusolukorrale. Näiteks muudame abikõlblikuks kasutatud seadmete ostmise ning investeeringud energia varustuskindluse tagamiseks,“ ütles Maaeluministeeriumi kantsler Marko Gorban läinud nädalal toimunud seirekomisjoni istungil.
Kasutatud põllumajandustehnikat saab tellida ka mujalt Euroopast.
Foto: Agri Partner

Eelmisel kolmapäeval kohtus esimest korda maaelu arengukava ja Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava ühine seirekomisjon. Istungil tutvustati maaelu arengukava ja ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava muudatusettepanekuid ning arutati uue Leader-toetuse valikukriteeriume.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960