Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. märts 2023

Majandustulemused | Traktorimüüja edukas aasta

Põllumajandustehnika müüja Agriland OÜ, kelle majandusaasta arvestus on 1. juulist 30. juunini, teenis 2021. aastal 36,2 miljoni eurose käibe juures pisut üle miljoni euro tegevuskasumit. Lõppenud majandusaastat peavad nad edukaks - müüdi pea 100 uut traktorit.
Lõppenud majandusaastat peab Agrilandi tiim edukaks, müüdi pea 100 uut traktorit.
Foto: Pixabay

Agrilandi tegevusalaks on masinate ja seadmete müük põllumajandussektorile ja lõppenud majandusaastat võib pidada igati edukas - müüdi peaaegu 100 uut traktorit, samuti kasvas huvi teiste masinate ja seadmete vastu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960