Autor: Põllumajandus.ee • 22. märts 2023

Kodumaine põllumajandusidu pälvis ärifestivali sTARTUp Day peaauhinna

Lõppenud nädal reedel selgusid Tartus ärifestivali sTARTUp Day 2023 Pitching-konkursi võitjad. Eesti äriinglite võrgustiku Estonian Business Angels Network (EstBAN) poolt välja antud peaauhinna ehk 200 000 euro suuruse sündikaatinvesteeringu sai Eesti täppispõllumajanduse idufirma Paul-Tech, mis arendab põldude mullastiku kaugjälgimise lahendust. Lisaks peavõidule õnnestus ettevõttel finaalis noppida kolm eriauhinda.
Paul-Tech on idufirma, mis pakub põllumeestele reaalset väärtust ja jätkusuutlikkust põlluharimisel.
Foto: Paul-Tech

Seitsmendat korda toimunud sTARTUp Pitching-konkursile kandideeris tänavu kokku 271 meeskonda, kellest 40 parimat esitlesid end 15.-17. märtsil Tartus toimunud sTARTUp Day festivalil nii investoritele, partneritele kui ka klientidele. Reede õhtul aset leidnud pidulikku finaali jõudis kokku viis ettevõtet — Paul-Tech, Gearbox Biosciences, Hotelbuddy, MX Labs ja Nelinor. Võistluse suurima, 200 000 euro suuruse investeeringu pälvis Paul-Tech. Kokku jagati konkursil parimatele iduettevõtetele ligi poole miljoni euro väärtuses investeeringuid ja auhindu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960