Autor: Põllumajandus.ee • 24. märts 2023

„Eesti Parimad Toiduaine“ konkursi hõbemärgid on selgunud

„Eesti Parima Toiduaine“ konkursi hõbemärke jagati kokku 11 kategoorias. Piirkondlike väiketoodete võitjad selguvad järgmisel nädalal ning kuldmärgid ehk selle aasta Eesti parimad toiduained aprillis.
Sirje Potisepa sõnul on toodete suhkrusisaldus oluliselt vähenenud.
Foto: Raul Mee

Toiduliidu juht Sirje Potisepp tõi välja ühe tänavuse trendina taimsete toodete lisandumine toiduvalikusse – näiteks parimaks magustoiduks tunnustatud taimne dessert seljatas kõik laekunud ja konkursil domineerinud jäätised pika puuga. „Ka suhkrusisaldust on oluliselt vähenenud – mõnel tootel on sellevõrra maitsekust vähendatud, teistel nagu näiteks parimal piimatootel, on valged suhkrud asendatud puuviljadest suhkrutega,“ tõi Potisepp näite.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105