Autor: Põllumajandus.ee • 27. märts 2023

Eesti Maaülikooli põllumajanduse ja metsanduse erialad on maailmas ülikõrgel 37. kohal

Eesti Maaülikool tõusis rahvusvahelise konsultatsioonifirma Quacquarelli Symonds´i (QS) tänavuses erialade edetabelis põllumajandus- ja metsandusharidust andvate ülikoolide seas enneolematult kõrgele 37. kohale. Nii heale positsioonile pole ükski Eesti kõrgkool rahvusvahelistes edetabelites seni jõudnud.
Maaülikooli põllumajanduse ja metsanduse erialad on maailmas ülikõrgel 37. kohal.
Foto: Eesti Maaülikool

Eesti Maaülikooli rektor Ülle Jaakma ütles tulemust kommenteerides, et põllumajandus ja metsandus on kliimamuutustega kohanemisel ja toidujulgeoleku kindlustamisel kahtlemata eesliiniteadused. „Kolmekümne seitsmes koht selle valdkonna edetabelis näitab meie ülikooli väga head akadeemilist reputatsiooni, kõrget mainet tööandjate silmis, teadustöö kvaliteeti ja rahvusvahelise koostöö ulatust. See on meie ülikooliperele suur tunnustus ja innustus, et jätkata kestlike lahenduste otsimist tuleviku nimel,“ sõnas Ülle Jaakma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960