Autor: Kristjan Kurg • 29. märts 2023

Maag Grupi finantsjuht: kasumiga me kindlasti rahul pole

Maag Grupi finantsjuht Erik Haavamäe rääkis hommikuprogrammis, millised väljakutsed toidutootjat sel aastal ees ootavad.
Foto: Liis Treimann
Piima- ja lihatööstuskontserni Maag Grupp amortisatsioonieelne kasumimarginaal kukkus eelmisel aastal kolme protsendi juurde ja jäi veidi üle seitsme miljoni euro. Sellega Maag Grupp finantsjuhi Erik Haavamäe sõnul rahul ei ole.

"Tahaks loota, et olukord normaliseerub, mis iganes see uus normaalsus on," kommenteeris Haavamäe, kelle sõnul on tavapäraselt marginaal seitsme protsendi juures.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960