Autor: Põllumajandus.ee • 19. aprill 2023

Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia

Toiduliit tunnustas oma aastakonverentsil Eesti parimaid toiduaineid. 2023. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia AS, kes tõi turule erilise maitsestusega vardaliha. Karges marinaadis on kasutatud naturaalsetrabarberipüreed, sidrunimahla, rohemünti ja teisi maitsetaimeid.
Eesti parimaks toiduaineks valitud Rakvere Ürt&Grill rabarberi-mündi vardaliha.
Foto: Katja Eilart

Lisaks parimale toiduainele ja piirkondlikele võitjatele kuulutas Toiduliit välja veel kolm kuldmärgi saajat: 2023. aasta Eesti Parima Mittealkohoolse Joogi tiitli pälvis Aura ökoloogiline filtreerimata õunamahl (AS A. Le Coq); Parima Alkohoolse Joogi tiitli – Grafter’s Wild Forest Gin (AS Liviko); ja Parima Lisandväärtusega Toiduaine tiitli – Alma Vita+ laktoosivaba virsiku-chia jogurt (Valio Eesti AS).

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960