Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. aprill 2023

Agriland toob Maamessile FENDT VARIO 728 traktori

Maamessil esitleb Agriland OÜ uue põlvkonna traktorit FENDT VARIO 728. Lisaks muljetavaldavale võimsusele on Fendt 700 Vario Gen7 äärmine paindlikkus, jätkusuutlikud tehnoloogiad ja funktsioonid need, mis loovad ülemaailmselt uusi standardeid selles traktorite segmendis.
Agriland toob Maamessile FENDT VARIO 728 traktori.
Foto: Agriland

Messinaela tiitli saanud uus FENDT VARIO 728 traktor on esmakordselt varustatud AGCO Power CORE mootoriga, mis on täiesti uus diiselmootorite perekond ja on välja töötatud homseid alternatiivseid kütuseid silmas pidades. 7,5-liitrine 223 kW CORE75 pakub silmapaistvat pöördemomenti, kütusesäästu ja usaldusväärsust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960